Hogy tartod a lábad ülés közben? Rengeteg dolgot elárul rólad!

A pszichológusok szerint a testbeszédünk nagyon sok mindent elárul rólunk. De jó móka lehet az is, ha a villamoson hazafele menet az utastársaink ülésmódját szemlélgetjük.

A. Térdek befele fordulnak, lábak X-ben állnak

– ezek az emberek azt gondolják, hogy a problémáik megszűnnek, ha takargatják őket. Az életükben felmerülő nehézségekért mindig a körülöttük levőket hibáztatják. Nagyon könnyű velük beszélgetni, viszont soha nem gondolkoznak, mielőtt kimondanának valamit. Kreatívak, de sokszor kissé gyerekesek.

B. Keresztbe tett lábak

– ők állandóan egy álomvilágban élnek, nem nagyon foglalkoznak a realitással. Ők azok, akik “mi lenne, ha…”-módban gondolkoznak. Mellettük nem lehet unatkozni, mindig új ötletekkel állnak elő. Imádnak utazni, és új emberekkel ismerkedni. Utálják a hétfőt, hiszen legszívesebben soha nem csinálnának semmit, csak álmodoznának. Nem szeretik a monotonitást, lételemük a változatosság, a tervek szövögetése.

C. A sarkak összeérnek, a térdek eltávolodnak

– ők aztán tudják, hogy mi az igazi kényelem, és luxus. A világ végére is képesek elmenni azért, hogy beszerezzék a számukra megfelelő krémet, vagy parfümöt. Ami az öltözködést illeti, eléggé szeszélyesek, nehezen találják a hangulatukhoz megfelelő ruhadarabot. Mindig egy kisebb káosz uralkodik körülöttük, ami abból adódik, hogy egyszerre csak egy dologra képesek koncentrálni.

D. Párhuzamos lábak

– ezek a személyek soha nem késnek el sehonnan, és ezt másoktól is mindig elvárják. Intelligensek, és okosak, de néha nagyon sebezhetőek is. Ha a talpak a földön fekszenek, azt jelenti, hogy az illető személy igen erős önbizalommal rendelkezik. Viszont, ha a cipő sarka nem éri a földet, kissé fel van emelve, azt jelenti, hogy az illető gyorsan haragra lobban, és támad. A világot alapjában véve ellenségesnek látják, de képesek megbirkózni bárkivel, és bármivel.

E. Mindkét láb a test egyik oldalán fekszik

– kissé későn érő típusúak ezek a személyek , későn házasodnak, de a gyerekvállalásra is nagyon nehezen adják a fejüket. Nem igyekszenek a karrierépítéssel sem, úgy gondolják, az idő majd mindent megold. Nem ijednek meg a nehézségektől, bátran szembeszállnak az akadályokkal.

(Forrás: twice.hu)

Oszd meg, hogy más is tudjon róla!