Irgalmatlan összegért eladó a Nagy Ő villája: videóban láthatod, micsoda pazar luxus az egész

Akik a Nagy Ő című műsorért annyira nincsenek is oda, még azok is elismerik, hogy a villa, ahol a versenyzők laknak káprázatosan gyönyörű.

Már maga a környék! A hatalmas, parkos kert lenyűgöző, na és persze a belső terek is varázslatosan néznek ki.

A Gerecse hegység lábánál helyezkedik el ez a csodás birtok és a villa, a Blikk pedig kiszúrta, hogy mindez most eladóvá vált.

Több luxusingatlanokkal foglalkozó portálon is megvételre kínálják a villát és a környező épületeket, melyek minden igényt kielégítenek.

A 23 hektáros birtokon egy 1440 négyzetméteres, kétszintes, öt háló- és hat fürdőszobás főépület található, óriási medence, jacuzzi, moziszoba, dolgozóhelyiség, gardróbszobák és külön wellness-részleg várja az odalátogatókat.

A birtokhoz tartozik még egy hatalmas teniszpálya, lovarda, két halastó, borospince, a tó közepén lévő szigeten pedig külön nyaralóba vonulhat félre az, aki a felsoroltaknál szerényebb, de mégis impozáns körülményekre vágyik.

A Blikk ugyanis a mesebeli birtokot több, exkluzív ingatlanokat értékesítő portálon is felfedezte az álomotthont, azaz gazdát keresnek neki.

A hirdetés szerint az extra biztonsági rendszerrel védett helyszínt bárki megveheti, aki ki tud érte fizetni 2,3 milliárd forintot.

Ebben a videóban te is láthatod ezt a lélegzetelállító villát, kívül-belül:

Oszd meg, hogy mások is megnézhessék!