A telefonpóznához kötött kutya reszketett a hidegtől és a fájdalomtól! Nem semmi, mit tett az állatmentő!

Egy téli reggelen, Donna-hoz egy ismeretlen bejelentőtől érkezett hívás, miszerint egy kutyát kikötöttek a telefonpóznához.

Már azelőtt meghallotta a kutya szívszaggató vonyítását, mielőtt kiszállt volna a járművéből. Egyértelműen nagyon fázott, beteg volt és fájdalmak kínozták.

Miközben Donna a szegény kiskutya segítségére igyekezett, észrevette, hogy nincs is kikötve a póznához.

Egész egyszerűen rettegett megmozdulni is. Azt gondolna, hogy el fog szaladni, ahogy megközelíti őt, de ez a rémült kutya ekkor már sejthette, hogy végre megérkezett a segítség.

Donna-nak sikerült a pórázt a fagyos kutyus nyakára húznia, így el tudta őt vezetni az autójáig. Veszélyesen sovány volt és nyílt sebek borították a testét. Donna érezte a kutya sebeiből áradó szagot, amely tipikusan fertőzésekre jellemző bűz.

A sérülései ellenére, a kutya végig csóválta a farkát, amíg a kocsiban volt. Donna a Weezer nevet adta neki.

Az állatorvos azt állapította meg, hogy a Weezer testén látható sérülések úgy keletkeztek, hogy egy hám bevágta a bőrét.

A hámok és nyakörvek akkor okoznak ilyen sérüléseket a kutyák bőrén, ha hosszabb ideig rajtuk hagyják azokat, különösen a még növésben lévő ebek esetén. Sok esetben sürgősségi műtét szükséges ezek eltávolítására.

Weezer megkapta a számára nélkülözhetetlen gyógykezelést. Az állatorvos antibiotikum kúrát és rengeteg szeretetet írt elő számára. Weezer várhatóan teljesen felépül.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)