Túl az ötvenen is gyönyörű Catherine Zeta-Jones és az alakja is lélegzetelállító: bikinis képétől mindenki el van ájulva

Catherine Zeta-Jones 1969. szeptember 25-én született, tehát idén lesz 51 éves.

Egy jómódú nyugat-walesi családban nőtt fel, az édesapja cukorgyáros volt. A fiatal lány érdeklődése már nagyon hamar a szórakoztatóipar felé fordult. Gyermekkorában több ifjúsági darabban is fellépett a színpadon.

Catherine számára 1998-ban jött el az igazi áttörés, amikor Antonio Banderas partnere volt a Zorro álarcában (The Mask of Zorro), a nagyközönség előtt ekkor vált ismertté. A következő évben is két olyan hollywoodi produkcióban szerepelt, mellyel még jobban berobbant az ügyeletes női szupersztárok soraiba: a Briliáns csapda (Entrapment) című akciókrimiben Sean Connery fejét csavarta el, és Liam Neeson mellett is szerepelt Az átokban (The Haunting).

Első jelentős szakmai elismerését 2000-ben aratta, a férjével Michael Douglasszel forgatott Trafficért Golden Globe-díjra jelölték. Ezután az Amerika kedvenceiben John Cusack, Julia Roberts és Billy Crystal partnere volt. 2002-ben pedig megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is a Chicagóban nyújtott alakításáért. Ezután George Clooney köré szőtte ki hálóit a Kegyetlen bánásmód című romantikus vígjátékban, majd a Steven Spielberg rendezte, Tom Hanks főszereplésével készült Terminálban is feltűnt, majd újra Clooneyval dolgozik együtt az Ocean’s Twelve-ben. 2005-ben folytatta Zorro történetét Banderasszal a Zorro legendájában.

A sztár mindig nagyon elegáns, általában gyönyörű ruhakölteményekben örökítik meg a fotósok:

Mostanában sajnos kevés filmben láthatjuk viszont pedig még mindig gyönyörű, erről tanúskodik legújabb képe is, melyt ő maga osztott meg rajongóival:

View this post on Instagram

Sun’s out!!! ☀️Sunday.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

View this post on Instagram

Monday Morning Muse. Merengue in Meringue!

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Ez a másfél éve készült összeállítás a sztár képeiből készült, 1-től 49 éves koráig:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Adatok forrása: Wikipedia)