A férfi észrevette, hogy egy ketrec van a vízben a sziklák között: mikor közelebbről megvizsgálta, rögtön hívta a rendőrséget

Egy kutyatulajdonos békésen sétálgatott New Yerseyben (USA), a Highlands strand környékén, amikor valami furcsa dolgot látott a vízben.

A kövek között egy ketrec feküdt. Amikor a férfi közelebb ment hozzá, látta, hogy egy állat van a ketrecben, sőt oda is van kötözve.

A ketrecet út tették ki hogy az emelkedő vízszint majd teljesen ellepje azt.

Szerencsére még időben észrevette a férfi a szenvedő állatot és meg tudta akadályozni azt, hogy megfulladjon. A férfi azonnal beugrott a vízbe és kimentette a kutyát.

Az eset után a férfi bejelentést tett a Monmouth megyei rendőkapitányságon. A kutya gazdáját azóta is keresik és állatkínzás vádjával bíróság elé akarják állítani.

A kutyát a Highlands rendőrörs munkatársai vették magukhoz majd jelentették az esetet egy állatmentő egyesületnek.

A kutyusnak a River nevet adták és jelenleg a Monmouth megyei állatvédő egyesület gondoskodik róla.

A munkatársak azt írták róla, hogy a kutya eléggé ideges és bizalmatlanul viselkedik az eset után de a körülményekhez képest jól van.

A kutyán semmilyen külső sérülés nyomai nem látszottak, de nem volt benne mikrochip ezért nagyon nehéz lesz megtalálni gazdáját.

Reméljük, hogy a rendőrség hamar megtalálja a kutya kegyetlen gazdáját és azt is, hogy River nemsokára egy szerető családhoz kerül.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!