A világ egyik legszebb nője volt, ma csomós az arca a botoxtól: rá sem ismerni Elvis Presley özvegyére

Priscilla Presley 1945. május 24-én született New Yorkban, Brooklynban, családja részben norvég, részben skót-ír és angol gyökerekkel rendelkezik.

Édesapja, James Wagner, a születése után nem sokkal meghalt egy repülőgép-katasztrófában. Paul Beaulieu, édesanyjának 2. férje örökbe fogadta.

Középiskolai tanulmányait Wiesbadenben járta, Nyugat-Németországban. Itt ismerkedett meg későbbi férjével, Elvis Presley-vel, aki 6 év udvarlás után, 1967. május 1-jén feleségül vette. 9 hónap múlva megszületett egyetlen lánya, Lisa Marie. Elvis és Priscilla 1973-ban elváltak.

1992-ben a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé. A magyar nézőknek a színésznő két kultikus sorozatból is ismerős lehet.

A Dallasban ő alakította Jennát, a Csupasz pisztoly filmek mindhárom részében pedig Jane-t.

30 éve tehát a világ 50 legszebb embere közé választották, az azóta eltelt három évtized azonban nyomot hagyott rajta, ám úgy tűnik, hogy Priscilla ezt nem nagyon tudja elfogadni.

Plasztikai műtétek sorozatán van túl, ám a beavatkozások nem épp a legjobban sikerültek. Sajnos arca mostanra nagyon eltorzult, és az operációktól nemhogy szépült volna a színésznő, pont ellenkezőleg…

Így nézett ki egykor és így fest most:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!