Alekosz póló nélkül árulta el legnagyobb félelmét! Ettől retteg leginkább Mexikóban:

Valószínűleg Alekosz lesz a szombaton kezdődött idei Ázsia Expressz egyik legmegosztóbb játékosa.

Lehet őt szeretni és nem szeretni, azonban egy dolog biztosnak tűnik: mellette nem unalmas az élet.

Játékostársait már az első napon kiakasztotta azzal, hogyan bánik kedvesével: ide kattintva láthatsz erről egy árulkodó videót.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy amíg a többiek vadul versenyeztek, addig Alekosz mivel múlatta az időt. A nézők nem akartak hinni a szemüknek!

A Való Világ egykori nyertese egyébként nincs nagy véleménnyel versenytársairól:  „Nem tartok senkit sem esélyesnek. Megint csak arról van szó, hogy ez pusztán csak intelligencia kérdése. A csapattársaimnál intelligencia nincs” – mondta.

Közben reggel a szállodában elárulta legnagyobb félelmét is, mikor póló nélkül, a zuhanyzóból kilépve így szólt párjához, Rékához:

“Figyelj, a zuhanyzóba, a lefolyóba tedd vissza a dugót, mert én raktam vissza tegnap este is. Ha nem rakod vissza, fölmászik a pók! Úgyhogy tedd azt vissza, az azért van ott!”

„Nagyon bölcs lettél” – adta meg a csipkelődő választ Alekosznak kedvese, ám a görög származású valóságshow hős erre ingerültté vált.

Hadonászni kezdett a kezével és még egyszer megismételte: „Ne másszon föl a pók!”

Alekosz tehát szemmel láthatóan igencsak félhet a különböző pókoktól, és egyáltalán nem szeretne velük találkozni. Itt te is visszanézheted a jelenetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!