Tóth Andi kitálalt a szakításról és Marics Petiről: “Nem az volt, akinek hittem, és…”

Osváth Zsolt ezúttal Tóth Andit hívta meg YouTube műsorába, az énekesnő pedig minden nehéz időszakáról nyíltan beszélt.

Szoba került például a gyerekkor, és az akkor elszenvedett traumák.

Aztán vallott függőségéről is, elárulta, mihez nyúlt, mikor nagyon megcsúszott. Ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva kiderül.

Nem maradt ki Marics Peti és kettejük szakítása sem, és az, hogy a szétválás pont a Sztárban Sztár forgatása alatt történt. Erről így beszélt Andi:

“Nagyon rossz volt… Előtte-utána sírtam a buszban, közben meg felvettem a mosolyt és lenyomtam a műsort.”

Az első adás közvetlenül a szakítás után szörnyű volt. Ott szerintem mindkettőnkön látszódott…”– jegyezte meg Andi, aki számolta, hogy hány Sztárban Sztár-adást kell még kibírnia Petivel.

“Nem volt harmadik fél. Ebben az egyben – állíthatom – biztos vagyok. Egyszerűen csak nem az volt, akinek hittem” – mondta el a gondolatait Marics Petiről.

“Velem kapcsolatban lenni a világ legkönnyebb és legnehezebb dolga. Én egy csupasz emberi lényre és annak az érzéseire vagyok kíváncsi.

Viszont nekem nagyon fontos, hogy tisztában legyél a sz*roddal. Lásd, itt vagyok én, tudok a traumáimról, hogy mi és miért van. Ha nem vagy tisztában ezekkel, ártasz velük…

Ő egy jó fej srác, viszont még nagyon fiatal, az érzelmi intelligenciája alacsony hozzám képest” – magyarázta Andi, aki azt is hangsúlyozta: egy kapcsolatért bizony küzdeni kell.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)