Botrányos véget ért Kammerer Zoltán első polgármesteri interjúja: fogta magát, felállt és…

Balogh Judit, az ATV riportere, a függetlenként győző friss gödi polgármesterrel Kammerer Zoltánnak szeretett volna interjút készíteni.

Kezdetben minden simán ment, ám a beszélgetés hamarosan a sokak szerint környezet- és zajszennyező gödi akkumulátorgyárra terelődött.

Kammerer Zoltán eleinte válaszolt a kérdésekre: hangsúlyozta, hogy mivel a gyár már megépült és működik, ezért ha betartanak minden szabályt, együtt lehet velük működni.

Balogh Judit ezután felvetette, hogy a gödi akkugyárról már bebizonyosodott: nem tartja be a szabályokat, és betemették a vízminőség megvizsgálásához szükséges kutakat.

“Saját monitoring kútjaink lesznek” – reagált erre Kammerer Zoltán, ám Balogh arra is kíváncsi volt, a frissen megválasztott polgármester inkább akkumulátor-párti-e , avagy sem.

A többszörös olimpiai bajnok polgármester azt felelte, „a gyár itt van és nem jönni fog”, ő pedig semleges a kérdésben.

Ekkor arra kérdezett rá Balogh Judit, hogy valóban semlegesnek lehet-e maradni, itt viszont Kammerer Zoltánnál elszakadt a cérna.

Fogta magát, felállt, majd elkezdte leszedni magáról a mikroportot. „Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…”

Aztán kisétált a teremből, így ért véget az interjú. Itt megnézheted teljes egészében:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!