Címlapon mutatta meg álomszép, szőke barátnőjét Shane Tusup: szerinted összeillenek?

Először szerepel címlapon Shane Tusup új barátnőjével, a fitneszbajnok Nagy Viktória Zoéval.

A gyönyörű hölgy Shane-nel együtt adott interjút a Hot! magazinnak, azt is elárulta, hol volt az első randijuk:

“Az első randink és az első csók is a Citadellán történt, majd elvitt egy másodikra is. Életem legjobb randiélménye volt a levegőben!

Megérkeztünk autóval egy kihalt mező közepére, ahol egyszer csak megjelent egy ember, és megkérdezte:

„Ti jöttetek repülni?”. Kiderült, hogy hőlégballonozni fogunk! Az akrobatikában is magasra ugrunk, ezért nem félek a levegőben, nagyon élveztem, utána pedig vacsorával folytattuk – mesélte Viki.

Az is kiderült, hogy a pár rengeteg időt tölt együtt: “Együtt edzünk, együtt dolgozunk. Hatkor már az edzőteremben kezdünk együtt, ez az egyik nagy közös pont az életünkben, hisz ezzel indult a kapcsolatunk is.  Utána átöltözünk, és indulunk az irodába, a vizuális tervezésben segítek neki” – árulta el Viki.

Shane is nagyon boldognak tűnik: “Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást.

“Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – kezdte a tréner, majd így folytatta:

“Viki nagyon ért a látványtervezéshez, a házból is egyből otthont varázsolt. Átvette a háziasszony szerepét, én pedig örömmel segítek neki.

Kiviszem a szemetet vagy porszívózok a kutyusaink után. Három „lánnyal” élek együtt, és a csapatból csak én vagyok vegán” – mondta Shane.

Íme egy kép a párról, szerinted összeillenek?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagram oldala)