Csobot Adél sírva mondta Gáspár Laci arcába: “Ez undorító volt!” Emiatt kaptak össze:

A tegnapi X-Faktor válogató is igencsak bővelkedett kiélezett helyzetekben és drámákban. Most még a szokásosnál is többször kaptak össze a mentorok, ugyanis sok esetben gyökeresen mást gondoltak a színpadra lépő versenyzőkről.

Többször is előfordult, hogy egymást próbálták meggyőzni arról, miért juttassanak vagy miért ne juttassanak tovább bizonyos jelölteket.

A legnagyobb feszültség végül egy zenekar miatt alakult ki Csobot Adél és Gáspár Laci között: Adél nagyon szerette volna, ha a srácok kapnak még egy esélyt, ebben Puskás Peti is támogatta. Ám Gáspár Laci semmiképp sem akarta továbbjuttatni őket, és ByeAlex is nemmel voksolt.

Adél még a közönséggel is megszavaztatta a zenekar továbbjutását, Laci pedig teljesen kiakadt azon, hogy Adél érvek helyett a közönséggel próbál rá nyomást gyakorolni, és végül nem engedte tovább a zenekart.

A döntés után Adél könnyekben tört ki, és egy igen erős mondattal fordult Gáspár Laci felé: “Ez undorító volt” – mondta mentortársának. Itt megnézheted a jelenetet, ami a videó második felében látható:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!