Durva videót posztolt magáról Sebestyén Balázs! Alig lehet felismerni a felvételen:

Idén ősszel újabb évaddal jelentkezik a népszerű Nyerő Páros című műsor. Ezúttal 8 pár méri össze az erejét, lássuk, kik ők:

Berki Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán ugyan még csak másfél éve vannak együtt, de úgy érzik, bátran megmérettethetik magukat.

Győrfi Márton, vagyis DJ Jauri és párja, Dorina több mint egy éve vannak együtt, szerelmük távkapcsolatból alakult ki.

Balogh Edina és Szabó Simon is még csak a kapcsolatuk elején járnak, és azt mondják: a nemrég kialakult szerelmük talán a javukra is válhat.

Miskovits Marci szerelme, Nicuta Nicoleta 2022-ben az X-Faktorban tűnt fel, az élő showkig jutott a csapatával. Marci itt pillantotta meg az erdélyi származású lányt, és nem sokkal később már össze is jöttek.

Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka azt érzi, a kapcsolatuk verhetetlen. 13 évvel ezelőtt egy X-Faktor-castingon találkoztak, a szerelmük pedig barátságból alakult át.

Palácsik Lilla és Visváder Tomi lassan 10 éve vannak együtt. Azt mondják, már az első pillanatban nagyon közel kerültek egymáshoz.

Simon Attila korábbi focista tavaly a Survivorben próbált szerencsét. Felesége, Simon Erika banki ügyintézőként dolgozik.

Hujber Ferenc és szerelme, Szőke Krisztina már 7 éve alkotnak egy párt, de eddig még alig szerepeltek nyilvánosan – derül ki az RTL közleményéből.

A két műsorvezető ezúttal is Sebestyén Balázs és Kabát Peti lesz, Balázs pedig rögtön mókázott is Petivel. Nézd csak, milyen durva videót mutatott kettejükről.

Így csempésztek egy kis vidámságot a Nyerő Páros forgatásába:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagram oldala)