Ez a kemény rapper Kulcsár Edina új párja: 1 hónapja hagyta el családját a szépségkirálynő miatt

Kulcsár Edina bejegyzése bombaként robbant a közösségi oldalán: alighogy bejelentették Csutival elválásukat, máris megmutatta új szerelmét.

Ő nem más, mint egy kemény rapper, G.w.M., azaz Varga Márk, aki mostanság a YouTube egyik legfelkapottabb magyar előadója.

G. w. M. nemrég jelentette be Facebook oldalán, hogy elhagyta családját: “Egy hónapja már nem élek együtt a családommal. Az a döntés született, hogy a párommal elválnak az útjaink.

A gyerekeinket közösen neveljük, ez soha nem is volt kérdés köztünk. Számomra ők a legfontosabbak és bármikor tudok is velük találkozni.

Mindenben maximálisan támogatom őket a továbbiakban is. A viszonyunk jó maradt, a két gyermekünk lelke a legfontosabb számunkra” – írta bejegyzésében a rapper.

Kulcsár Edina pedig így vall az új, mindent elsöprő szerelemről: “Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik” – írja Kulcsár Edina a bejegyzésében, majd kicsivel később így folytatja:

“Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat.

Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL” – olvasható a vallomásban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Kulcsár Edina Facebook oldala)