Könnyezve vallott kamerák előtt Sáfrány Emese a szeánszról: “Tényleg olyan volt, mint egy horrorfilm! Én az Anettet…”

Noha a történetek után Sáfrány Emese és VV Anett azt beszélték meg, hogy nem nyilatkoznak senkinek a szeánszról, később megváltoztatták a döntésüket.

Emese azért is vállalta, hogy kamerák előtt mesél a történtekről, hogy több félreértést tisztázzon.

Elmondta, hogy Anett sajnos továbbra sincs jól, sem testileg, sem lelkileg. Magáról a szeánszról és az utána történtekről így mesélt az RTL Klubnak:

“Nem az volt a cél, hogy bulizzunk vagy bármilyen szert fogyasszunk. Az utóbbi időben nagyon nehéz időszakon vagyok túl, lelkileg fontos volt számomra, hogy stabil legyek, hogy teljes értékű anyaként tudjak a fiammal foglalkozni” – kezdte Emese, majd később így folytatta:

“Ebből az italból mind a ketten fogyasztottunk, és teljesen rendben volt minden. Nyilván a hányás – amit lehetett is olvasni, hogy fel fog lépni – az mindkettőnknek megvolt, de én különösebb hallucinálást nem tapasztaltam.

Inkább csak gondolatok voltak a fejemben, de én ezért is mentem el, hogy a fejemben lévő kérdéseket megválaszoljam” – mondta. Aztán arról is beszélt, mi volt másnap reggel.

Anett felébresztette, hogy azonnal menjenek haza. Ő el is ment a cuccaiért, és mikor perceken belül visszatért, Anett már nem volt sehol.

“Az érzés, amikor Anett több órája nem volt meg, az konkrétan tényleg olyan volt, mint egy horrorfilm! Én az Anettet szeretem! Nekem ő a barátnőm! Abban bíztam, hogy ez az, amit hallucinálok, és ez nem a valóság!

Nagyon nehéz volt, mert akkor ott végig azon járt a fejem, hogy én láttam őt utoljára, és hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie. Nyilván ő egy felnőtt nő, saját döntése volt, hogy elindult, de nem tudom pontosan, hogy mi történt” – vallott könnyezve Emese.

Itt az elejétől a végéig meghallgathatod, mi mindent mondott Sáfrány Emese:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!