Kulcsár Edina élő adásban vallotta be, mi az igazság a pletykákból: “Köpni-nyelni nem tudtam, amikor…”

Kulcsár Edina is vendége volt az RTL Klub reggeli műsorának, ahol kamerák előtt vallott arról, van-e alapja a mostanság szárnyra kapott pletykáknak.

Tiszta vizet öntött a pohárba állítólagos terhességével kapcsolatban. Így nyilatkozott erről:

“Köpni-nyelni nem tudtam, amikor elolvastam a cikket, miszerint valaki azt nyilatkozta, hogy igen, Edina hathetes terhes, de még nem tudják, hogy kislány vagy kisfiú, ezért nem jelentették be.

Pont ezt írtam ki, hogy várom én is a bulvárlapban való megjelenést, és akkor kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány lesz, akiről egyébként nem tudom, hogy létezne” – eloszlatva ezzel az alaptalan híreszteléseket.

Edina arról is mesélt, milyen most a kapcsolata volt párjával, Csutival: “Nagyon jól meg tudjuk beszélni a gyerekek körüli dolgokat, és én ezért nagyon hálás vagyok, azt gondolom ez kölcsönös mind a kettőnk életében.

Ez teljesen a gyerekek érdekei miatt van… Nyilván a gyerekek miatt ez elkerülhetetlen.

Nyilván nem ő lesz a legjobb barátom, de egy minimális baráti viszonyt, úgy mond, muszáj ápolni a gyerekek miatt is. Hogy ők is lássák, hogy azért egységben vagyunk” – közölte Kulcsár Edina.

A G.w.M.-mel való esetleges összeköltözéssel kapcsolatban elmondta: “Nagyon szeretném, hogy minél hamarabb együtt legyünk.

De nyilván ezt nem lehet úgy csinálni, hogy összepakolom a két gyereket, és azt mondom, hogy oké, akkor mostantól itt élünk. Hanem kell ennek egy kis átvezető időszak” – hangsúlyozta a műsorban Edina.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!