Nagy Melanie, G.w.M. felesége kamerák előtt reagált a megaláztatásokra: “Eljön az a pont, amikor…”

Néhány nappal ezelőtt G.w.M. brutálisan nekiesett exének, Nagy Melanie-nak, aki jogilag még mindig a felesége.

Mindennek elmondta, válogatott szitkokat vágott a fejéhez. Ha kíváncsi vagy G.w.M. kirohanására, IDE KATTINTVA elolvashatod.

Nagy Melanie nem vette fel a kesztyűt, csöndben maradt. Köböl Anita műsorában most elárulta, miért döntött így:

“Amikor kirobbant ez az egész, és szembesültem azzal, hogy a volt párom külön úton szeretné folytatni az életét, akkor jöttem rá, hogy nekem azonnal munkát kell találnom.

Az anyagi nyomás nagyon erős, és két pici gyerekkel ez a legaggasztóbb. Korábban is egyedül vittem a háztartást és a gyerekeket, de mivel közben dolgozni kezdtem, egyensúlyozni kell a feladatok között.

A munkám vagy a háztartással kapcsolatos dolgok nagy részét igyekszem éjszaka elvégezni, hogy a gyerekektől ne vegyek el időt. Emellett ami most igazán nehéz, az a megváltozott élethelyzet lelki része” – kezdte Melanie, majd így folytatta:

“Olyan ember vagyok, aki próbálja a hátterét vagy a motivációját megérteni a dolgoknak, de már elengedtem, nem keresem, mi áll ennek a hátterében.

Arra a döntésre jutottam, bármit mond, bármilyen kritika ér, muszáj hallgatni, csöndben maradni. Nem a külvilág felé szeretnék bizonygatni bármit is, nekem az a fontos hogy a családom, a gyerekeim ebből mit éreznek, ők tudják, hogy a vádakból mi igaz és mi nem.

Eljön az a pont, amikor el kell fogadni azt, hogy ebben a helyzetben nincs más lehetőségünk, mint mondjuk a hatóságokhoz fordulni, és tőlük segítséget kérni. Én azon az állásponton vagyok, hogy nem a népnek kell bizonygatni az igazam, hanem a bíróságon fogom ezt megtenni.

Ezek után jöjjön bármilyen döntés, azt elfogadom. Egyébként ez annyira kellemetlen dolog, mert a szívem szerint beszélnék róla, de az eszem mást mond.

Anyaként, nőként mégiscsak van ennek a szituációnak egy üzenete, amit vállalnék akkor is, ha nem egyedülálló anya lennék: a gyerekeknek igenis szüksége van anyukára és apukára, bármilyen élethelyzet is legyen.

Teljes mértékben el kell utasítanom azt, hogy én bármilyen mértékben is akadályoznám az apukát abban, hogy a gyerekekkel legyen. Még az időbeosztására, életritmusára is tekintettel vagyok” – hangsúlyozta Melanie.

Itt láthatod az egész beszélgetést, megéri belenézni, mert sok érdekes dolog szóba kerül:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!