Puzsér jól kiosztotta Puskás Petit: “ez a kölyök a szégyenérzet legcsekélyebb jele nélkül fekszik fel a…”

Mi is beszámoltunk arról, hogy néhány héttel ezelőtt a Partizán című műsorban Bakács Tibor beleszállt Puskás Petibe.

Hibának minősítette, hogy annak idején beválogatták őt a Megasztárba, hiszen az egykori zsűritag szerint Petinek “nincs személyisége”.

Azt, hogy pontosan milyen erős kijelentéseket tett Bakács Tibor Puskással kapcsolatban, és mi volt rájuk Peti válasza, IDE KATTINTVA tudod elolvasni.

Puzsér Róbert Bakács Tibor véleményével ért egyet Puskás Petit illetően, és ha lehet, ő még inkább kiosztotta az X-Faktor zsűritagját.

Az Indexen megjelent véleménycikkében így fogalmaz: “ez a kölyök a szégyenérzet legcsekélyebb jele nélkül fekszik fel a mentorasztalra,

hogy minden rendelkezésére álló eszközzel aláássa az X-Faktor című sztárgyár-reality maradék presztízsét;

ez a kölyök válaszul arra a tűpontos diagnózisra, hogy nincs személyisége, annyit bír felböfögni, hogy ő vegán, míg Bakács Tibor túlságosan szereti a szalámit –

nos, ez a kölyök amennyire üres, épp annyira nagy ívű szárnyalásra ítéltetett, hisz egy léggömböt a legcsekélyebb fuvallat is magasra repít” – olvashatjuk Puzsér gondolatait.

A kritikus kicsivel később eképpen összegez:  Reményre ad okot, hogy a gyenge énekhangjával és plázakonform érvénytelenségével operáló Puskás Peti egy mai X-Faktorból már nem léggömb módjára szállna magasra,

hanem nagy robajjal kidurranna, szakadt foszlányainak eltakarítását pedig már senki nem kísérné figyelemmel – zárja cikkét Puzsér Róbert.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!