Tóth Vera különleges dallal bizonyítja, ok nélkül bántják Gabit: itt a felvétel

Tóth Gabit napok óta bántják egy neten keringő felvétel miatt, ahol az énekesnő elég furcsa stílusban ad elő egy számot.

Rengeteg ember kiakadt Gabi éneklését hallva, és leírták nem túl pozitív véleményüket.

Ha szeretnéd látni Tóth Gabi nagy vitát kiváltó produkcióját, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig megtudhatod, hogy reagált Gabi a vádakra: videóban fakadt ki, amelyben több titkot is elárult a szóban forgó felvételről.

Tóth Vera, Gabi nővére sem maradt szótlan, az alábbi bejegyzést tette közzé Facebook oldalán:

“Tóth Gabi a testvérem. Ő egy kivételes tehetség. Én ezt úgy mondom, hogy vele nagyon kritikus vagyok.

Gyerekkorom óta piszkálom, ha valami nem tetszik tőle, el is mondom neki és ebből pedig sok összetűzésünk volt már az életünkben, de igazából mindig jó lett a vége, mert beláttuk, ha a másiknak igaza volt.

Lehet itt mindenféle elméleteket gyártani, bizonygatni, hogy nem érdemel díjakat, de nem érdemes, mert már bebizonyította, hogy tud, a tudás pedig az, amit nem lehet elvenni senkitől, még akkor sem, ha egy egész világ elhiszi, egymást hergelve, hogy ez nem így van.

A vége a tehetség útjának mindig az, hogy bebizonyosodik, van helye és mindig lesz ideje annak, akit megáldott az Isten bármilyen művészi tehetséggel, csak akarni kell, menni kell még akkor is, ha “kinyírnak”.

Figyelem, ahogy az emberek, az “internet népe” milyen bántalmazó, szinte kegyetlen hozzáállással szól hozzá olyan posztokhoz, ahol Gabi neve szerepel és elrémiszt, mert akárkiről is legyen szó, néhányan úgy érzik, hogy jobban tudják, milyen az az ember, akiről ítélkeznek, mint a szerette, hozzátartozója.

Legyen hír egy hegymászóról, egy, a Titánban ragadt, óceánban eltűnt csapatról, vagy egy szétszadizott énekesnőről, Gabiról. Totális felé az abúzálás, a bántalmazás, a zaklatás. Szomorú. M

indig kell valaki, aki elviszi a balhét, amikor már a saját balhédat képtelen vagy megharcolni, egy idő után mindenről a külvilág tehet. Sajnos volt, amikor én is megéltem ezt, talán hibáztam, mert kimondtam, amit érzek és nagyon rossz volt ennek következménye.

Ezt egy  testvérnek megélni, pokol. Rányomja bélyegét a mindennapjaimra, a hangulatom valamiért sosem tud teljes lenni, mert valaki olyat bántanak, aki fontos nekem. De én nem kérek senkitől semmit, csak leírtam, amit érzek.

A dal, amit hallgatsz, élő hang, egy televíziós karácsonyon lett felvéve. Nincs semmilyen technikai bravúr. Tesómmal énekeljük, duettben, szabadon, minden tudásunk szerint… Nincs több hozzáfűznivalóm” – írja bejegyzésében Tóth Vera.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)