Videóban borult ki Tóth Gabi: “Idáig jutottunk! 20 év után megtudtam, hogy…”

Az utóbbi időben nagyot ment Tóth Gabiról egy felvétel, amely az egyik fellépése alatt készült.

Ezen meglehetősen érdekes és egyedi stílusban adja elő Beyonce egyik dalát, ami a netezők többségének egyáltalán nem jött be.

Ha látni szeretnéd a videót, ami kiakasztotta az emberek nagy részét, ide kattintva megnézheted.

Gabi most közzétett egy videót, melyben elmagyarázza, hogyan, miért és mikor készült az a bizonyos felvétel:

“Trap Kapitánnyal (Molnár Tibivel – szerk.) volt egy videónk, amit 2015-ben csináltunk Kidman Nicholson-projekt néven, ahol egy beatboxduóban énekben és beatboxban megmutattunk bizonyos stílusokat.

Gabi közölte, hogy ebből a hosszabb videóból ragadták ki – kontextus nélkül – az elhíresült részletet. „Egyébként ez egy nyolcperces duó, amit minden koncerten nyomni szoktunk, és a legnagyobb sikerek erre a nyolcperces kis beatbox-duónkra szoktak lenni.

Ez egy felépített, workshop-jellegű műsor, amiben bizonyos stílusokat bemutatunk Tibivel, hogy két mikrofonnal, beatbox-énekkel milyen dolgokat lehet csinálni. És ebben van népzenei vonulat, van benne dubstep, drum ‘n’ bass, hiphop, mindenféle stílus.

Ebből a nyolc percből a legeslegutolsó csúcspontot kivágta valaki, és most kiderült, hogy mégsem jó. És elkezdték elterjeszteni ezt… egészen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni embereket” – fakadt ki az énekesnő.

“Hogy milyen az emberi elme, és hogy lehet megvezetni bárkit azzal, hogy amikor valamire csoportosan mondjuk, hogy jó, akkor mindenki megy azzal, hogy jó, és amikor valamire, ami jó volt eddig, és jónak gondoltuk, most csoportosan elkezdjük mondani, hogy ez sz*r, akkor hogyan lehet az emberek agyát átmosni azonnal

Húsz év után megtudtam, hogy nem tudok énekelni… Emberek, idáig jutottunk. De akkor sem fogom hagyni. Nem fogom hagyni magamat.

Bármilyen módszerek jöhetnek még, leszek és maradok. Annál jobban maradok, minél jobban ezt teszitek velem” – zárta mondandóját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!