ByeAlex lenénizte és lemamizta Sári Évit, aki erre alaposan kiakadt: így reagált

Sári Évi a minap nem nézte jó szemmel ByeAlex azon posztját, amiben az alábbi kérdést tette fel követőinek:

“maradjon-e a jelenlegi 4 mentor az X Faktorban, vagy “változzon meg a brigád és hozzuk vissza a malek mikit, mert a régi mentorok jobbak voltak.”

Évi, emiatt a megnyilvánulása miatt, keresetlen szavakkal illette ByeAlexet, hogy pontosan miket mondott rá, azt IDE KATTINTVA tudhatod meg.

ByeAlex ezzel a provokatív mondattal reagált Sári Évi mondataira: “Lehet, hogy buta vagyok, de sosem hallottam erről a néniről, mindenesetre a humoromat nem érzi a mami.”

Sári Évi ezt újból nem hagyta szó nélkül, ezt írja közösségi oldalán:

“Egy olyan előadónak, akit ennyi ember szeret, követ és példakép, annak nem ártana egy kis tiszteletet és alázatot is mutatnia, tanítania.

Sajnos ebből a posztból inkább a” ki ha én nem” mentalitás jön le. Azt gondolom, hogy tisztelni kell az idősebb generációt, még ha nem is egyezik az ízlésünk, a zenei világunk – kezdte Sári Évi, majd így folytatta:

“1. Ha én NÉNI, vagy MAMI vagyok, akkor te BÁCSI. Ugyanis számomra is meglepetés volt, amikor ma rád kerestem, hogy már te is 37 éves vagy. Pár év különbség van köztünk mindössze, így ez kicsit vicces.

2. Valakinek az életkorára tenni szurkálódó megjegyzést butus dolog, ugyanis az, hogy ki hány éves, az nem érdem, vagy teljesítmény, csak egy állapot. Aki most fiatal (vagy annak érzi magát), az is lesz öreg.

3. Semmi gond, hogy nem tudod ki vagyok. Én sem ismerem a munkásságodat. Nem ugyanaz a célközönségünk és az ízlésünk, de ez egyáltalán nem baj. Ha egyszer úgy adódik szívesen látlak valamelyik színházi előadásomon, sok olyan van, amire büszke vagyok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sári Évi (@sarievi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!