Sári Évi durván beleállt ByeAlexbe: “Mikor lett ez a pasi ilyen felfuvalkodott, nagyképű kis…”

Sári Évi Debrecenben született, és ott végezte el a Zenetagozatos Általános Iskolát, valamint a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát.

18 évesen érettségizett, majd felvételt nyert a Tanítóképző Főiskolára, de ezt nem végezte el. 18 éves korától a Debreceni Vasutas Musical Stúdió növendéke volt.

Kisebb szerepekben bemutatkozott a Debreceni Csokonai Színházban valamint a Nyíri Színházban is. 2000-ben az akkor alakult Debreceni Zenetheatrum tagja lett, ahol már nagyobb szerepeket is kapott.

2001-től a népszerű magyar popegyüttes, a Splash énekesnője volt. 2003-ban hat hónapon át a TV2 Tripla vagy Semmi című műsorát vezette. 2005-2008 között a VIVA műsorvezetőjeként dolgozott. 2008-ban a Társulat című prdukció háziasszonya volt.

2009-ben megkapta a Vámpírok bálja című musicalben Magda szerepét, amely után ismét előtérbe került életében a színház.

Napjainkban rengeteg előadásban láthatjuk, többek között A PS Produkció repertoárjában a Pesti Magyar Színház, a Karinthy Színház és a Madách Színház színpadán.

Sári Évi tehát énekesnőként és színésznőként is sikert sikerre halmoz már több évtizede.

Úgy tűnik, hogy ByeAlexről nincs valami jó véleménye, Instagram Storyában ugyanis durván beleállt az X-Faktor mentorába: “Mikor lett ez a pasi ilyen felfuvalkodott, nagyképű kis majom” – írja.

ByeAlex azon bejegyzése verte ki nála a biztosítékot, amelyben ezt a kérdést teszi fel követőinek:

“Jövőre lesz X-Faktor. De maradjunk így négyen, vagy változzon meg a brigád; esetleg hozzuk vissza a malek mikit, mert a régi mentorok jobbak voltak?”

A poszt alatt ByeAlex annyi negatív kommentet kapott, hogy a bejegyzés azóta már nem elérhető.

Az énekes egyébként nemrég elárulta, hogy szerinte ki az egyik legszebb arcú, magyar, női híresség. Azt, hogy kit választott, IDE KATTINTVA tudhatod meg.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

(Kiemelt kép: Sári Évi Instagram oldala)