Cooky és párja alaposan helyretették Bereczki Zolit Mazsi ügyében: ezt hogy fogja kimagyarázni?

Mi is megírtuk, hogy a szombati Dancing With The Starsban Berki Mazsi kisfilmjében végig szerepelt kislánya, Emma.

Az egész felvezető film Mazsi lányára volt felfűzve, majd az özvegy produkciójának elején is feltűnt a színpadon egy kislány.

Mazsi az anyaságról táncolt, sőt azt is elárulta, mi az a 3 szó, ami eszébe jut ezzel kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva kiderül.

Bereczki Zoltán, a Dancing With The Stars zsűritagja az értékelésében összességében pozitívan nyilatkozott Mazsi produkciójáról.

Cooky és profi táncos párja, Szécsi Debóra az előző évadban szintén megmutatták gyerekeiket.

Bereczki emiatt akkor nemtetszését fejezte ki. Most viszont nem volt gondja az ítésznek azzal, hogy Mazsi teljes felvezető kisfilmjének Emma volt a főszereplője.

Ezt Debóra és Cooky Bereczki Zoli szemére is vetették: “Tavaly az egyik zsűritag azt mondta, hogy társadalmilag nem ért egyet azzal, hogy a gyermekeket mutassuk bárhol.

Idén ezzel nem volt baj. Ez hogy is van?” – tette fel a kérdést a videóban Debóra. A felvétel végébe Cooky is bekapcsolódott, ő is egy kérdést tett fel Bereczki Zoltánnak:

„Mi van veled, Zolikám” – kérdezte kissé felelősségre vonó hangsúllyal a rádiós műsorvezető a zsűritagtól.

Neked mi a véleményed? Valóban kettős mércét alkalmazott Bereczki? És ha igen, vajon miért tette? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! 

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)