Durva, hogyan akarják eltemetni Lang Györgyit: mit szólnak ehhez, akik szerették?!

Szombat este óta szinte az egész ország gyászol. Egy olyan ember távozott közülünk, akit rengetegen szerettek.

Nem is csoda, hiszen életszeretete, pozitív személyisége példaértékű volt, mindig optimistán tekintett a világra.

Szombat este azonban szervezete feladta a küzdelmet, egy ismerős most elmondta, pontosan hogyan történt a tragédia. Ide kattintva megtudhatod.

Ide kattintva pedig láthatod utolsó interjúját. Bár nagyon lefogyott és a beszéd is nehezére esett, töretlen életigenlés áradt belőle.

Mivel mindig is vidám természet volt, aki nem szerette, ha sajnálkoznak rajta, klasszikus temetése sem lesz – értesült a Blikk az énekesnő egyik közeli ismerősétől.

“Nem lesz temetése, legalábbis a hagyományos értelemben vett, nyilvános temetése nem.

Elbúcsúzunk majd tőle, de úgy, ahogyan ő szerette volna, vidáman, nevetve, sztorizgatva.

Györgyi gyűlölte, ha sajnálják, magával a temetés intézményével sem tudott mit kezdeni, így semmilyen össznépi szomorkodást nem akart, és ezt a mi tiszteletben fogjuk tartani” – árulta el az ismerős.

“Hihetetlenül erős ember volt, tele akarattal és életszeretettel. Rendszeresen előfordult, hogy ő volt az, aki lelket öntött a barátokba, akik például a kórházban töltött idő alatt szomorkodtak a történtek miatt” – hangsúlyozta az ismerős.

Kérdés, hogy azok az ismerősök, rajongók és tisztelők, akik nem lehetnek jelen a szűk körű búcsúztatón, temetés híján hogy tudnak majd búcsút venni Lang Györgyitől.

D. Tóth Krisztának az énekesnő már akkor adott interjút, amikor kerekesszékkel közlekedett. Érdemes megnézni, mennyi optimizmus, derű és tenni akarás volt még akkor is Györgyiben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!