Emlékszel még VV Sziszire? Mindenki odavolt érte, túl a 40-en még mindig bombázó: íme a friss fotók

VV Sziszi igazán büszke lehet magára, hiszen túl a 40-en alakja ugyanolyan tökéletes, mint 24 éves korában, amikor a Való Világban szerepelt.

Sziszit 2003-ban, a 2. évadban láthattuk, mindennek tehát már csaknem 20 éve.

Szilvia szinte semmit sem változott, akár több évtizedet is letagadhat a korából.

A gyönyörű hölgyért 19 évvel ezelőtt mindenki odavolt, és a villában is megakadt rajta a fiúk szeme.

Különösen a birkózó Péternek, akivel Sziszi össze is jött a műsor alatt.

És hogy mi a titka? Hogyan tudja magát ilyen kiváló formában tartani? Arról így nyilatkozott a Borsnak:

“Elárulom, nem diétáztam soha, és az élet élvezetei közül az elsők közé sorolom az evést. Hiszen nincs is annál jobb, mint ha valamit megkíván az ember és meg is ehetjük a kalóriák számolgatása nélkül. Fontosnak tartom a testi-lelki harmóniát egy általunk ideálisnak tartott forma eléréséhez és megtartásához.

A lelki hozzáálláson múlik minden. Ha úgy állítjuk be magunkat, hogy hízékonyak vagyunk, és gyorsan kövérek leszünk, ha nem figyelünk, akkor ezt az agy rögzíti, majd végrehajtja a parancsot, és tényleg elhízunk.

Szerintem az alakom karbantartásában egyébként közrejátszik a diszkótáncos múltam, hiszen ilyenkor több órán keresztül intenzíven táncoltam, ami ugyan kívülről nézve könnyed dolognak tűnik, de egy kemény este alatt volt, hogy fogytam is egy-két kilót.

A délutáni edzés, a koreográfia betanulása mellett nem volt szükségem soha konditeremre” – mondta Sziszi. A képek pedig önmagukért beszélnek.

Itt egy friss videó is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!