Horányi Juli képtelen elfogadni ami történt, fenyegetni kezdte Rúzsa Magdit és stábját

Mi is hírt adtunk róla, hogy Horányi Juli lopással vádolja Rúzsa Magdit.

Egészen pontosan azzal van gondja, hogy Magdi legújabb videóklipjét szerinte egy az egyben az ő klipjéről másolták.

Ha kíváncsi vagy, Rúzsa Magdi milyen ütős választ adott Julinak, és a klipeket is látni szeretnéd, ide kattintva megteheted.

Úgy tűnik, Juli nagyon a szívére vette a dolgot, képtelen elfogadni azt, ami szerinte történt. Perrel fenyeget! Közösségi oldalán ezt írja:

“Még mindig nem tudom megemészteni azt, ami történt! Közel egy éve stílust váltottam és született egy új dalom, a Sebzetten.

Lukácsi Lizát kértem fel, hogy álmodjon meg a dalhoz egy ütős klip koncepciót. Liza, tavaly szeptemberben küldte el az ötleteit, a második volt az, amit elfogadtunk, a helyszínnel, ami sok utánajárás és keresgélés utána kunbaracsi Vörös Kastély lett

Benne az autóval, a hozzá kitalált stylinggal, a lángokkal, az egész üzenettel: szakítok, elhagylak és felégetem a múltam.

Február 14-én jött ki a klip és 2 hónappal később, napra pontosan április 14-én, döbbenten láttuk a klipem operatőrével és Lizával a rendezővel, hogy megjelent egy másik klip, gyakorlatilag azonos történettel, ugyanazon a helyszínen, hasonló beállításokkal és stylinggal.

Mivel a két klipnek ugyanaz a gyártó cége, nem tudunk arra gondolni, hogy ez puszta véletlen és, hogy csak benéztük a dolgot!

Nagyon ideges és feldúlt vagyok és azon is gondolkodom, hogy jogi útra terelem a történteket…

Alszom még rá egyet, hiszen ez már önmagában egy szegénységi bizonyítvány mindenkinek, aki ebben szerepet játszott… Teljesen le vagyok azon döbbenve, hogy ez előfordulhat” – olvashatóak Juli sorai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HORÁNYI JULI (@horanyijuli) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!