Jövő héten kerül a boltokba Várkonyi Andrea sikerkönyve: kiderült, miről szól

Várkonyi Andrea mögött eseménydús őszi hónapok állnak. Szeptemberben volt az esküvője Mészáros Lőrinccel, és új könyve is most ősszel kerül a boltok polcaira.

A könyv iránt már most akkora a kereslet, hogy első helyet ért el az előrendelési listákon.

Jövő héten azonban minden valószínűség szerint kikerül a boltok polcaira így bárki megveheti.

Ezt írják Várkonyi Andrea könyvéről az ajánlóban:

„Nőként ki mered-e mondani: jogom van jól érezni magam? Elég bátor vagy-e megismerni önmagadat? Észreveszed-e, ha egy helyzet nem visz előre téged, és tudsz-e új utat választani?

Képes vagy-e kilépni mérgező kapcsolatokból, legyen szó bár családról, házasságról, munkahelyről, el tudod-e engedni a fájdalmas emlékeket az örömteli holnap kedvéért?

Mered-e vállalni a döntés felelősségét, ha az életedről, a jövődről, a boldogságodról van szó?

Igen, képes vagy rá. Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged.

‘A nők nehezebben értik meg, hogy joguk van előre sorolni saját magukat. Én határozottan képviselem szakmailag is, magánemberként is azt, hogy a saját jóllétemnek muszáj borzasztóan fontosnak lennie. Már csak azért is, mert ha én jól vagyok, akkor körülöttem mindenki más is jól lesz’ – írja Várkonyi Andrea, és erre biztat téged is.

Megosztja veled magánemberként és pszichológusként szerzett saját tapasztalatait, hogy te is igennel válaszolhass a kérdésre: És ezt lehet? Igen, lehet!” – szól a könyv ismertetője.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagram oldala)