Kitálalt a szórakozóhely, szerintük így történt: “Laci kétszer is úgy meglökte a feleségét, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy…”

Csak nem csitul Gáspár Laci hétvégi balhéja, új és új információk jelennek meg az esettel kapcsolatban.

Először egy videó került fel a netre, ahol Laci magából kikelve üvöltözik egy füredi szórakozóhely alkalmazottjával.

Van ott minden: alpári szitkozódás, lökdösődés: a felvételt te magad is megnézheted ide kattintva.

Majd Gáspár Laci mondta el a balhéról a maga verzióját, ő egész másképp emlékszik az eseményekre, mint a szórakozóhely személyzete. Hogy Laci szerint mi történt, ide kattintva olvashatod.

Most a szórakozóhely részéről is kitálaltak és a Borsnak elmondták, ők hogy látják az esetet:

“Szórakozóhelyünk mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet.

Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni. Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést.

A pultos fiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga és mit is képzel magáról…

A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak.

Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem” – kezdte a történetet bár képviselője, majd így folytatta:

“A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább.

Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy „l***bikus k***a” kipattant a szájából…

Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett” – árulta el a Borsnak a bár szóvivője.

A magunk részéről úgy gondoljuk, nem tisztünk eldönteni, kinek lehet igaza. Mi mindkét fél verzióját közreadtuk.

Döntsetek ti! Ti mit gondoltok? Melyik fél története a hitelesebb? Írjátok meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)