Nyalókát adott öt éves kisfiának, a gyerek majdnem megfulladt: az apa most mindenkit figyelmeztet a veszélyre

Brett Cole, az apuka elmondása szerint fia, az 5 éves Bobby, majdnem megfulladt halloweenkor, miközben a nyalóka pálcikájáról lecsúszott a cukorgolyó és a torkán akadt.

Brett szeretne figyelmeztetni minden szülőt erre a cseppet sem banális veszélyforrásra. A fia éppen szülei társaságában volt és nyalókázott, amikor egyszer csak furcsa, fulladásos hangokat kezdett kiadni.

A nyalóka cukorgolyója leesett a pálcáról, a fiú torkán akadt és elzárta a légutakat is.

“Mi nem szoktunk venni a gyermekeinknek nyalókát, ám a halloweeni szomszédoláskor kaptak párat és megkérdezték, hogy ehetnek-e belőle, mi pedig azt mondtuk, hogy igen.” – mesélte Brett.

“A feleségem Bobby mellett ült a kanapén, amikor elkezdett fulladozni. Deanna ekkor ordítani kezdett nekem, odarohantam és erősen a hátára ütöttem, de semmi eredménye nem volt.

Ekkor elájult és ernyedt lett. A feleségem ezután a Heimlich-műfogást alkalmazta és néhány lökés után kijött a golyó a pálcával és némi vérrel együtt.

Szerencsére Brett felesége képes volt kimozdítani a nyalókát Bobby torkából még időben és így sikerült megmenteni az életét.

“Csak szeretném, hogy mindenki megtudja, mennyire veszélyes lehet a nyalókázás. Mind zokogásba törtünk ki, annyira aggódtunk. Meg fogjuk tiltani a nyalókát.”

“Bobby 5 éves, ám én buta voltam, amikor azt hittem, már elég idős ahhoz, hogy ilyet ehessen. Soha többé nem fogom elkövetni ezt a hibát, ti se tegyétek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)