Schobert Norbi könnyes szemmel kért bocsánatot a Seychelle-szigeteken

Mi is beszámoltunk róla, hogy Rubint Réka és Schobert Norbert jelenleg épp a festői szépségű Seychelle-szigeteken tart alakreform tábort.

Réka egy videót is posztolt a közösségi oldalán, hogy bemutassa, micsoda földi Paradicsomba érkeztek.

Azt, milyen káprázatos helyen van most a Schobert család, és azok, akik kiutaztak velük, IDE KATTINTVA láthatod.

Schobert Norbi Instagram oldalán vallotta be, mennyire elérzékenyült a lélegzetelállító látványtól. Így írt erről:

“A drága Feleségemnek köszönhetem, hogy ide is eljuthattunk. 20 éve Mexikóba vittem és örömében sírt az óceán parton. Most nekem könnyes a szemem…” – árulta el a fitneszguru.

Soron következő bejegyzésében pedig komoly mérleget vont eddig elért eredményeiről, és bocsánatot kért azoktól, akiket megbántott:

“35 éve vettem fel a harcot családi elhízásommal szemben! 26 éve vagyok a médiában. Sokat alkottam. Először vezettem be itthon a szénhidrátcsökkentett termékeket. Ma már 400 termék, 75 bolt és két sikeres klinikai vizsgálat igazolt. Százezreket mozgattam meg személyesen, videóim segítségével.

Nem kommunikáltam mindig jól, mert néha sértett a közöny, pedig tudtam a túlzott szénhidrátbevitel halálos ellenség. Néha elfogult voltam az Update termékekkel szemben, mert aki elhitte, csodásan lefogyott. Ez erőt adott nekem. Akiket megsértettem, azoktól elnézést kérek. Egész életemben a jó szándék vezérelt.

Olyan utat jártam be, amit kevesen. Nem bántam meg. Sajnos rossz szívvel születtem, kétszer voltam a halál torkában, de a hit, az életmód erőt adott leküzdeni. Biztos oka van. Ti se adjátok fel! Jövőre sem! Búék 2022” – olvashatóak Norbi gondolatai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@norbi.update) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!