Tóth Gabi kamerák előtt reagált a vádakra: “Nem csalom meg a férjem, én nem csinálok semmi olyat, ami…”

Az utóbbi napokban Tóth Gabi számtalan alkalommal került be a hírekbe. Kezdve azzal, hogy ő lett a legjobb énekesnő a Petőfi Zenei Díjátadón.

Majd előkerült egy néhány évvel ezelőtti videó, amin sokak szerint az énekesnő botrányos stílusban énekel.

Ha még nem láttad volna a rendkívül megosztó felvételt, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig láthatod, hogy Gabi nemrég ismét fellépett, és árulkodó szöveggel üzent bírálóinak.

Most pedig a TV2 kamerái előtt mondta el a véleményét a kemény kritikákról:

Az énekesnő szerint gyűlölethadjárat indult ellene, nemrég pedig döbbenetes kommenteket kapott, amit már ő sem hagyott szó nélkül és videóban reagált a sárdobálásra.

Ahogy Gabi mondta, ez nem feltétlenül neki szól, egész egyszerűen mindig találnak valakit, akin levezethetik a felgyülemlett feszültséget, az elmúlt időszakban pedig ő az.

„Nagyon sok fizetett troll van és az oldalamon lévő negatív kommentelők nagy része kamu profil. Igazából ez egy sikk most” – hangsúlyozta.

Bár a hétköznapokban nem találkozik rosszindulatú beszólásokkal, a közösségi oldalain annál inkább. Mégsem tiltja le a kommentelést.

„Nem loptam meg senkit, nem csaltam adót, nem csalom meg a férjem, én nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem.

Én egy családanya vagyok, aki sokmindent megélt: egy vadóc tinilányból édesanya lettem, és ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretik a megszokottat.

De hát milyen fura lenne 35 évesen még mindig 15 évesként ugrálnék a színpadon ugyanazokban a ruhákban, nem?” – véli Gabi.

„Az igazán fontos dolog az, hogy van egy gyönyörű kislányom, ott a férjem, van egy gyönyörű családom, építgetem a kis házamat, kertészkedek, főzünk jókat, nagyokat beszélgetünk – nyilatkozta az énekesnő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!