Hajad hossza legalább 8 dolgot elmond rólad

Nagyon rövid, vállig érő, vagy teljesen hosszú? Bármilyen formájú hajad is van, te választottad.

Te döntöd el, hogy melyik az a hajforma, ami szerinted a legjobban talál hozzád.

Éppen ezért a hajad formájából, és hosszából belső tulajdonságaidra is lehet következtetni.

1.Pixie vagy nagyon rövid haj

Magabiztos, társaságkedvelő, kacér, és egy igen kellemes személyiség vagy. Nyitott vagy, éppen ezért könnyen ismerkedsz új emberekkel, sok barátod van. Ha megtaláltad azt a munkát, amelyben a legjobban megmutathatod magad, akkor a maximálisan fogsz teljesíteni benne.

Tudod, hogy hogyan kell megoldani a problémákat, soha nem borulsz ki, mindig hideg vérrel cselekszel. Igaz néha előfordul, hogy nem gondolkozol, csupán felindulásból teszel, vagy mondasz valamit.

2.Bob-, vagy vállig érő haj

Ha megbántanak, vagy valami nem tetszik, világosan, és egyértelműen megmondod a véleményed. Könnyen megtalálod az egyensúlyt a személyiséged, és a külső világ történései között, ezért mindig összhangban vagy. Nagyon kiszámítható vagy, és, ha valamit elterveztél, semmi nem állhat az utadba.

Nem szereted a rutint, hamar megunod az egyhangúságot, mindig vonz az új dolgok felfedezése. Csak azután cselekszel, miután jól átgondoltad a dolgokat, így szinte soha nem tévedsz.

3.Félhosszú haj

Nőies, kiegyensúlyozott, optimista, és boldog vagy. Szeretsz beszélni, és sokat mosolyogsz, öntudatlanul is vonzódnak a kellemes társaságodhoz az emberek.

Szereted az új dolgokat, a kalandokat. Gyorsan kötsz új barátságokat, de, ha valakivel jobban összebarátkozol, akkor egy életen át számíthat rád.

4.Hosszú vagy nagyon hosszú haj

Gondoskodó, és álmodozó személyiség vagy. Csak hosszútávú kapcsolatokban gondolkozol, nem szereted a futó kalandokat, éppen ezért nagyon megválogatod a partnereidet.

Követed az álmaidat, és mindent megteszel azért, hogy teljesüljenek. Kitartó vagy, ezért számos sikert tudhatsz magad mögött.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: tudasfaja.com)