Lesifotókon Shane Tusup gyönyörű, szőke barátnője: csak úgy izzik köztük a levegő

Immár egy éve annak, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket és szétmentek.

Az azóta eltelt 12 hónap alatt eddig se Zsófinak, se pedig Shane-nek nem volt komoly kapcsolata.

Ám most úgy tűnik, hogy az úszóedző egy gyönyörű, szőke hölgy mellett találta meg a boldogságot.

A Blikk olvasóriportere, Annamari lesifotókon örökítette meg a párocskát: “Épp a moziba tartottam, amikor megláttam egy jóképű, kisportolt férfit, amint egy csinos, fiatal nővel kézen fogva sétál a bevásárlóközpontban.

Amint alaposabban szemügyre vettem a párt, feltűnt, hogy a fiatalember nem más, mint Shane Tusup, aki teljesen elmerült az említett hölgy tekintetében.

Egyértelmű volt, hogy milyen bensőséges a kapcsolatuk. Az egyik kávézó előtt álltak meg, és folyamatosan beszélgettek, láthatóan tökéletes volt az összhang kettejük között, mert újra és újra megérintették egymást, miközben nagyokat nevettek.

Jó volt látni, hogy ilyen boldogok” – írja beszámolójában a fotók szemfüles készítője. A képeket ide kattintva láthatod.

A Blikk információi szerint a Shane társaságában lévő, feltűnően csinos hölgy nem más, mint Nagy Viktória Zoé fitneszmodell, akivel a sztáredző korábban már több képet is posztolt a közösségi oldalára, ugyanis ő segítette Viktória felkészülését az IFBB világbajnokságra.

Szerinted illenek egymáshoz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek forrása: Shane Tusup Instagram oldala)