Rubint Rella meseszép menyasszony volt: úgy tündökölt káprázatos ruhájában, mint egy valódi hercegnő

Rubint Réka nagyobbik unokahúga, Rella néhány éve robbant be a köztudatba, és máris roppant sikeres:

Önálló brandet épített, az egészséges életmóddal és az egészséges táplálkozással foglalkozik, emellett pedig élelmiszermérnöknek tanul.

Rubint Rella ezt írja magáról blogján: “A sport egészen kisgyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben. 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam, 4 évig úsztam és a táncparketten is kipróbáltam magam.

16 évesen egy térdsérülés következtében abba kellett hagynom a kézilabdát, a sport iránti rajongásom azonban egy percig sem enyhült.

Ekkor fordult a figyelmem az Alakreform felé. Ez a pillanat pedig sorsdöntőnek bizonyult, hiszen teljesen megváltoztatta az addigi életemet.

Elkezdtem otthon Réka DVD-ire edzeni és futni is. Már akkor tudtam, hogy az aerobic lesz az a sport, amely meg fogja határozni az életemet.

Számomra rendkívül fontos az egészségtudatosság és egyre jobban érdekel a gasztronómia is” – olvasható bemutatkozójában.

Az első fotót Rella esküvőjéről nagynénje, Rubint Réka osztotta meg közösségi oldalán.

A Schobert családra nehéz idők járnak, hiszen rengetegen kiakadtok azon, milyen ruhában jelent meg Norbi Berki Krisztián temetésén.

Ráadásul a botrány még nem csitult el, épp ellenkezőleg: ha kíváncsi vagy az ügy folytatására, ide kattintva minden kiderül.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Schobert-család Rella esküvőjén maximálisan ki tudott kapcsolódni: teljes létszámban ott voltak.

Persze a képen nem ők a főszereplők, hanem az ifjú pár Rubint Rella, és férje, Novothny Soma labdarúgó.

Mint látható, Rella menyasszonyi ruhája valami egészen káprázatos volt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(kiemelt kép: RTL Klub)