Sírva vallott anyagi gondjairól a Hip Hop Boyz sztárja: ma rá sem ismerni az egykori énekesre

“Megbántottak, Ragadom dagadom vagy éppen a Hegyekbe fönn. Ezeket az ikonikus slágereket rajongók milliói dúdolták még a 90-es években.

A fiúk pedig – akik előadták ezeket – a Hip-Hop Boyz zenekar tagjai, akkoriban a legnagyobb sztárokként éltek, mindent megkaptak, amit csak akartak.

Pénzt, sikert, elismerést, na meg persze nőket. Kalocsai Krisztiánnak – a három fiú egyikének – azonban gyökeresen megváltozott az élete.

Ma 47 éves, túl van egy váláson, anyagi gondokkal küzd és nemrégiben egy bűnbanda prédájává is vált. Az ex-énekes a sírással küszködik, miközben mesél” – hangzik el a TV2 Tények Plusz című műsorának felvezetőjében.

Kalocsai Krisztián, azaz O.G. Duck lábai előtt egykor nők ezrei hevertek. Nem is csoda, hisz az ország egyik legsikeresebb fiúbandájának tagja volt. Így nézett ki akkor:

Az elmúlt években számtalan nehézség érte, és ezek bizony nyomot hagytak rajta. Így mesélt erről a Tények Plusznak:

“Nagyon szép volt az eleje, tényleg, tudtam, hogy utólag fogom megfizetni az árát. (…) Harminc évig kellett mosolyognom, nem becsülték meg az emberek. (…) Mindent elfelejtettek. (…)

Amikor az emberrel túl sok szar történik, egy mód van a védekezésre. Az, hogy eltakarod, amikor jó volt” – hangsúlyozta.

Elárulta: életközépi válságban szenved, ezért a teljes felejtést választotta, miután az utóbbi időben a lelki és az anyagi problémák is megtalálták:

Pucolj le mindent vagy felejts el mindent, amit tanultál! A világ is sokat változott, szerintem a covid utáni világ egy teljesen új fejezet – mesélte megtörve.

Krisztián már korábban is anyagi gondokkal küzdött, a testépítésbe menekült a megélt nehézségek elől, de mára már ezt is abbahagyta. Jelenleg az életéről szóló forgatókönyv megírásával foglalkozik.

“Amit kaptam, azt visszaadom valahogy azoknak, akik nem kérik. Azoknak, akik nem tudják, hogy rá vannak szorulva. Végre egyszer ne az legyen, hogy kifizetik az udvari bolondot. Ne az legyen, hogy mosolyogsz, amikor sírnod kéne “– mondta könnyezve.

Íme a teljes interjú:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!